Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

«Λουκέτο» σε παράνομα «ροζ» κανάλια

ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΕ ΟΛΟΣ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

"Λουκέτο" σε δύο τηλεοπτικούς σταθμούς που εξέπεμπαν διαφημίσεις τηλεφωνικών γραμμών ερωτικού περιεχομένου, και άσεμνο οπτικό περιεχόμενο κατά τις βραδινές κυρίως ώρες, προχώρησε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων με …

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Δουλεύουν στη “Μακεδονία”

ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ Η ΕΣΗΕΜ-Θ

Ανεστάλη, τελικά, η 24ωρη απεργία την οποία είχε προκηρύξει η ΕΣΗΕΜ-Θ στην εφημερίδα “Μακεδονία”, λόγω καθυστέρησης καταβολής των δεδουλευμένων. Η εκπρόσωπος της ιδιοκτησίας ανακοίνωσε πως η πληρωμή θα γίνει αύριο και, μπροστά σε αυτό το νέο δεδομένο, το δ.σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ ανέστειλε την κινητοποίηση.

Οι εκδόσεις Κυριακίδη “μπήκαν” στο Ποντίκι

ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΣΚΑΪ ΣΤΟ FLASH, ΣΤΗΝ ESPRESSO ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Pontiki_20101104Ποσοστό 33,3% στο μετοχικό κεφάλαιο της εφημερίδας «Ποντίκι» απέκτησε χθες ο Πέτρος Κυριακίδης (των εκδόσεων Κυριακίδη). Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών προβλέπει ότι η διοίκηση της εφημερίδας θα ασκείται από τον Αντώνη Δελλατόλα και τους συνεργάτες του, ενώ γίνεται σαφής αναφορά και σε προοπτική επέκτασης της συνεργασίας και σε άλλους τομείς, όχι μόνο στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης, αλλά και των Εκδόσεων.

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Συνεδριάζει το δ.σ. της ΔΕΠΘΕ

ΣΤΙΣ 16.00 ΥΠΟ ΤΟΝ Γ. ΜΠΟΥΤΑΡΗ

Στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης συνεδριάζει, σήμερα, στις 4 το απόγευμα, το νέο διοικητικό συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Θεάματος και Επικοινωνίας (ΔΕΠΘΕ), στην οποία ανήκουν οι TV100, FM100, FM100,6 Λόγου και Τέχνης και FM101.

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ειρηνική κατάληψη στο FM100

Στις εγκαταστάσεις του δημοτικού ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης, FM100, εισέβαλαν, πριν λίγο, νεαροί αντιεξουσιαστές. Χωρίς να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα, ζήτησαν να διαβάσουν ανακοίνωσή τους, που αφορούσε την εισβολή της αστυνομίας στο