Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΕΤ3: ‘‘Τρίποντο’’ στο Eurobasket

et3Η ΕΤ3 ‘‘συνοδεύει’’ την Εθνική Ομάδα μπάσκετ στο Eurobasket 2011 στη Λιθουανία από σήμερα, μεταδίδοντας σε μαγνητοσκόπηση τους αγώνες της.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Μίμης Γκουλούσης: Ο δημοσιογράφος που δίδασκε ήθος

goulousis_01Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως όλοι δημοσιεύουν ένα τυπικό κείμενο για τον εκλιπόντα. Και δυο γραμμές από την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ. Καθώς δεν είχα την τύχη να γνωρίσω τον Μίμη Γκουλούση προσωπικά, αλλά είχα ακούσει πολλά για το ήθος του, έψαξα και βρήκα ένα κείμενο του Γ. Γανίτη, στον “Καθημερινό Τύπο” της Καβάλας. Ας μου επιτραπεί η αναδημοσίευση:

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Στα χνάρια του Μεγάλου Αλεξάνδρου η γαλλική Figaro

megas_Alexandros_BattleofIssus333BC-mosaic-detail1Ούτε μία ούτε δύο, αλλά 115 ολόκληρες σελίδες θα αφιερώσει το γαλλικό περιοδικό «Figaro Hors-sorie» στην παρουσίαση της ιστορικής και γεωγραφικής διαδρομής του Μεγάλου Αλεξάνδρου και την αρχαία Μακεδονία, τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Τι πρότειναν στο Μόσιαλο για την ΕΡΤ οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας

ert---ktirio-thumb-largeΟι αλλαγές στην δημόσια τηλεόραση ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε ο υπουργός Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος, με τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μιχελάκη και τον αρμόδιο τομεάρχη του κόμματος για τα Μέσα Ενημέρωσης Σίμο Κεδίκογλου.

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

Rizospastis_20110825Έκανε σ’ όλους εντύπωση! Για τη συναίνεση μιλάμε, μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, που προώθησε την έγκριση του νομοσχεδίου για την Παιδεία. Τέτοια ήταν η εντύπωση που η πλειοψηφία των εφημερίδων το ανέδειξε σε πρώτο θέμα. Αναλυτικά:

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Μαύρα κονδύλια… τέλος!

xrimatismos_01Ένας "θεσμός" που υπάρχει από την περίοδο Μεταξά και πολλά έχουν γραφτεί γι' αυτό, καταργείται. Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, καταργείται ο "περιφημος" Κωδικός Αριθμού Εξόδων 0896…

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Απομακρύνσεις από την ΕΡΤ προανήγγειλε ο Μόσιαλος

Δεν προλάβαμε να συνέλθουμε από τα λουκέτα που ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μ. Μόσιαλος για την ΕΡΤ, σήμερα επανήλθε στο θέμα και προανήγγειλε απολύσεις! Όπως είπε …

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

Nikh_20110823Το θέμα του ΦΠΑ είναι αυτό που φιγουράρει στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων. Γενικά, τα φορολογικά είναι αυτό το θέμα που αναδεικνύουν οι περισσότερες. Ενδιαφέρον το θέμα της Νίκης, που μας αποκαλύπτει τις βάσεις. Ε, αφού έφθασε Σεπτέμβρης και δεν τα κατάφερε να τις ανακοινώσει το αρμόδιο υπουργείο… Αναλυτικά:

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Κοινή ανακοίνωση όλων των συνδικάτων του Τύπου για την ΕΡΤ

ert---ktirio-thumb-largeΤην άμεση αντίθεσή τους στο κυβερνητικό σχέδιο «αναδιοργάνωση της ΕΡΤ», που παρουσίασε με συνέντευξή του ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, εξέφρασαν αμέσως μετά σε κοινή συνεδρίασή τους όλες οι …

Δεν… μπορούσε να προσαρμοστεί η Πόπη

tsapanidou-614x378Πρεμιέρα έκανε σήμερα η Πόπη Τσαπανίδου για τη νέα τηλεοπτική σεζόν με την εκπομπή της "ΣΚΑΙ Τώρα". Η εκπομπή ξεκίνησε, αλλά το μυαλό της Πόπης ταξίδευε σε κάποια θάλασσα...

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

Estia_20110822Φορολογικά είναι τα θέματα τα οποία φιγουράρουν, σήμερα, στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Άλλοι μας προετοιμάζουν για το τι θα πληρώσουμε όσοι έχουμε εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ, άλλοι προαναγγέλλουν χαράτσι για ελεύθερους επαγγελματίες κι αγρότες κι άλλοι προαναγγέλλουν μείωση ΦΠΑ και φόρου επιχειρηματικών κερδών. Αναλυτικά:

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Αναβλήθηκε η δίκη για το πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Focus»

focus_01Αναβλήθηκε, για τις 29 Νοεμβρίου η δίκη των 13 Γερμανών δημοσιογράφων και αρθρογράφων του περιοδικού «Focus», στο Β’ Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας. Κατηγορούνται για …

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

Espresso_20110819Οικονομικά –και σήμερα- τα βασικά θέματα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Ειδικά το θέμα της Φιλανδίας. Πιο… γαργαλιστικό αυτό της Espresso –φυσικά… Αναλυτικά:

Έσπασε την απεργία η Metrosport

metrosport_20110819Για δεύτερη συνεχή φορά, η Metrosport κυκλοφορεί παρά την απεργία που είχε κηρύξει στο φύλλο του Π. Ανδρώνη η ΕΣΗΕΜ-Θ. Το σημερινό φύλλο κυκλοφόρησε με –φυσικά- πρωτοσέλιδο τη νίκη του ΠΑΟΚ.

Κυβερνητικό σχέδιο 11 σημείων για την ΕΡΤ

ert3_01[3]Έντεκα μεγάλες αλλαγές στην κρατική τηλεόραση ανακοίνωσε, πριν από λίγο, ο Ηλίας Μόσιαλος, γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και ΜΜΕ. Για τη Θεσσαλονίκη ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η κατάργηση του 958 και η μετατροπή της ΕΤ3 σε αθλητικό κανάλι (αφού περιφερειακό πανελλαδικής εμβέλειας… ήταν ανέκαθεν).

Ψωμιάδης: Έγινε μακελειό στην ΕΡΤ

psomiadis_EETH_DEXIOSI_20110116_01«Την ώρα που οι Σκοπιανοί θέλουν να εκπέμψουν τηλεοπτικό σήμα εντός της Μακεδονίας μας, από τη Μελίτη της Φλώρινας, η κυβέρνηση των Αθηνών αποδυναμώνει ακόμη περισσότερο την παρουσία των κρατικών ΜΜΕ που, εκτός των άλλων, έχουν και εθνική σημασία».

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Διοικούσα τέλος στην ΕΡΤ3;

ert3_01[3]Φαίνεται πως στα σχέδια της κυβέρνησης είναι, εκτός της κατάργησης του “958” και του ραδιοσταθμού των βραχέων, η κατάργηση και της διοικούσας επιτροπής της ΕΡΤ3. Την ανακοίνωση έκανε ο γενικός γραμματέας Τύπου Ηλ. Μόσιαλος.

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

AdesmeutosTypos_20110818Πλουραλισμός σήμερα στα πρωτοσέλιδα. Εντύπωση μας έκανε αυτό του Αδέσμευτου Τύπου για το χάος στο δημόσιο και της Ελεύθερης Ώρας για το… τσιπάρισμα των δημοτικών υπαλλήλων στα Τρίκαλα, όχι για την πρωτοτυπία τους, αλλά για το ότι και τα δύο θέματα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας εδώ και καιρό. Αναλυτικά:

Απείλησαν τη ζωή του Ντέιβιντ Λέτερμαν!

david_lettermanΤι άλλο θα δούμε! Να απειλούν, ας πούμε, τη ζωή του… Πέτρου Κωστόπουλου (που αντιγράφει –όχι με ιδιαίτερη επιτυχία- την εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν)… Κι όμως, συνέβη εις τας Αμερικάς…

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Τι θα κάνει ο Ανδρώνης;

MetroSport_20110817Νέα απεργία κήρυξε η ΕΣΗΕΜ-Θ στην εφημερίδα Metrosport, του Π. Ανδρώνη. Έτσι, οι εργαζόμενου του μέσου δεν θα εργαστούν από την Πέμπτη 18 Αυγούστου στις 16.30 μέχρι την Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 16.30.

Νέες απεργίες σε “Μακεδονία”–“Σπορ”

Makedonia_20110728Με… κυκλικές απεργίες, σε συνεργασία με τις άλλες ενώσεις εργαζομένων, αντιδρά η ΕΣΗΕΜ-Θ στην αδιαφορία της εργοδοσίας, στην Μακεδονική Εκδοτική Εκτυπωτική Α.Ε., που εκδίδει τις εφημερίδες “Μακεδονία”, “Θεσσαλονίκη” και “Σπορ του Βορρά”. Αναλυτικά:

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

Elora_20110817Με τα οικονομικά ασχολούνται, στις πρώτες τους σελίδες, οι σημερινές εφημερίδες. Εμείς, όμως, θα καθίσουμε σε δύο διαφορετικά πρωτοσέλιδα. Στου “Ελεύθερου Τύπου”, για την “απόβαση” που σχεδίαζαν Τούρκοι (που μας φαίνεται φυσικό) και στο υπερόπλο που κατασκεύασαν Έλληνες ερευνητές (που μας ακούγεται… x files).Αναλυτικά:

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Στη γενική γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης η εποπτεία των κρατικών ΜΜΕ

SALONICANEWS_LOGO_keramidi_mgRevueStripePlain_02Δημοσιεύτηκε σήμερα στο ΦΕΚ το Προεδρικό Διάταγμα, με το οποίο μεταφέρεται το σύνολο των αρμοδιοτήτων για την εποπτεία των κρατικών μέσων μαζικής ενημέρωσης στην υπαγόμενη στον …

Σε οικονομικό μαρασμό οδηγεί η κυβέρνηση το ΑΠΕ

saxinidhs_01"Ψυχρό πόλεμο" έχει κηρύξει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ) ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών! Με επιστολή του, που φέρει ημερομηνία 10 Αυγούστου 2011, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Σαχινίδης, απειλεί τη διοίκηση του ΑΠΕ με μη καταβολή των …

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

Eleutherotypia_20110816Αρχίζουμε, πλέον, να μπερδευόμαστε. Λες κι αυτή η χώρα έχει μόνον οικονομικές εφημερίδες. Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων, για να καταλάβετε: Το μισθολόγιο στο δημόσιο, το μισθολόγιο στις Ένοπλες Δυνάμεις, οι νέοι πενταμηνίτες υπάλληλοι, οι ρυθμίσεις στον τομέα της οικοδομής, οι δηλώσεις γνωστών οικονομολόγων φιγουράρουν στην πρώτη σελίδα των σημερινών εφημερίδων. Αναλυτικά:

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Παρέμβαση του ΟΑΣΕ για την ελευθερία του Τύπου στα Σκόπια

Tamara caucidisΜε νέα επιστολή στην οποία εκφράζει την ανησυχία του ΟΑΣΕ για τον περιορισμό της ελευθερίας του Τύπου στα Σκόπια, που αυτήν τη φορά απευθύνεται στον υπουργό Εξωτερικών της χώρας, Νίκολα Πόποσκι, παρενέβη η …

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

Kathimerini_20110813H ύφεση στην ελληνική οικονομία, η έξοδος του τριημέρου και η κατάργηση στις φοροαπαλλαγές είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου. Ο Τύπος Θεσσαλονίκης μας παραδίδει μαθήματα για το πώς ένα καλό θέμα μπορεί να καταστραφεί από έναν (το ελάχιστο) άστοχο τίτλο.

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Κυκλοφόρησε, παρά την απεργία, η Metrosport

MetroSport_20110812Κανονικά κυκλοφόρησε σήμερα η Metrosport, παρά την απεργία που πραγματοποίησαν οι δημοσιογράφοι που ανήκουν στην Ένωση Συντακτών, αλλά και οι υπό… ένταξη. Ο εκδότης Παύρλος Ανδρώνης, που

Στο άρθρο 99 το Alter

ALTER1aΣτο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα υπάγεται o τηλεοπτικός σταθμός Αlter με την υπ. αριθμ. 861/2011 απόφαση του πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας. Παράλληλα ορίζεται ως μεσολαβητής, …

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

EleutherosTypos_20110812Οι… πρόωρες συντάξεις με πλασματικά ένσημα, οι μειώσεις στο δημόσιο τομέα, σε μισθούς και πρόσωπα, αλλά και το άλμα της ανεργίας είναι τα βασικά θέματα στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων. :Αναλυτικά:

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Αγωνία τέλος για ΕΡΤ και ΑΠΕ-ΜΠΕ

ert3_01Ολοκληρώθηκε η επεξεργασία του κυβερνητικού σχεδίου σχετικά με την αναδιοργάνωση των δημόσιων ΜΜΕ και τις προτάσεις που περιλαμβάνονται σε αυτό, όπως έκανε γνωστό σήμερα ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος.

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

Aggelioforos_20110811Το… μάζεμα της αύξησης του ΦΠΑ από τον υπουργό Οικονομικών, τα οικονομικά “{μαγειρέματα” , καθώς και το τι… έρχεται στο δημόσιο τομέα, είναι τα κύρια θέματα των σημερινών εφημερίδων. Αναλυτικά:

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

TiposThessalonikis_20110810Το θέμα του ΦΠΑ φιγουράρει στις πρώτες σελίδες των σημερινών εφημερίδων. Ιδιαίτερα οι αντιδράσεις των καταστηματαρχών που φοβούνται ότι, με την αύξηση αυτή (που δε μεταφράζεται με μερικά λεπτά αλλά με… ένα και δύο ευρώ πάνω στις τιμές του… καφέ), ότι θα βάλουν λουκέτο στις επιχειρήσεις τους. Αναλυτικά:

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Σε 48ωρη απεργία στη “Μακεδονία”

apergia_makedonia_poreia_01Σε 48ωρη απεργία προχωρούν, τελικά, στις εφημερίδες  “Μακεδονία”, “Θεσσαλονίκη” και “Σπορ του Βορρά”, που εκδίδει η Μακεδονική Εκδοτική Εκτυπωτική. Ο λόγος, ότι οι εργαζόμενοι δεν πληρώθηκαν το μισθό Ιουλίου, ενώ ο οικονομικός διευθυντής…

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

Kathimerini_20110809_01Με τι άλλο, με το Χρηματιστήριο ασχολούνται, σήμερα, στα πρωτοσέλιδά τους, οι περισσότερες εφημερίδες. Κι όχι μόνον με το ελληνικό, αφού οι πτώσεις ήταν γενικές. Όσο για το πρωτοσέλιδο της Καθημερινής, δεν το καταλαβαίνω. Τι θα πει “Οι πολιτικοί δεν πείθουν τις αγορές”; Και ποιοι πρέπει να αναλάβουν, δηλαδή, για να πεισθούν οι αγορές; Οι επιχειρηματίες; Αυτοί που έχουν στο μυαλό μόνον το κέρδος και διέφθειραν τους πολιτικούς; Περίεργες διαπιστώσεις, που γίνονται, τελευταία και από το κανάλι… Αναλυτικά:

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Οικονομικό πρόβλημα στη “Μακεδονία”;

makedonia_01Δε θα πληρωθούν, τον μήνα Ιούλιο (ίσως και τον Αύγουστο) στη “Μακεδονία” και τα “Σπορ του Βορρά”. Την ενημέρωση έκανε στις Ενώσεις των εργαζομένων στην Μακεδονική Εκδοτική Εκτυπωτική, ο επικεφαλής του λογιστηρίου, Μάτσικας.

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

thessaloniki_20110808Η οικονομική κρίση στις ΗΠΑ, η οποία, όπως όλα δείχνουν, μας οδηγεί ολοταχώς σε παγκόσμιο κραχ, φιγουράρει στις πρώτες σελίδες των σημερινών εφημερίδων. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον το θέμα της τοπικής Θεσσαλονίκης, για την παραλία και τα έργα… Αναλυτικά:

Πιέζονται μέλη της ΕΤΙΤΒΕ για να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις

cameraman-425x287-458x315Μέλη της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας (ΕΤΙΤΒΕ) πιέζονται, το τελευταίο χρονικό διάστημα, για να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις. Αυτό συμβαίνει σε διάφορα τηλεοπτικά κανάλια –ειδικά στα γραφεία ανταπόκρισης.

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

IProtoThema-4 Το θέμα της οικονομίας με τις επιθέσεις που δέχεται το ευρώ από τις αγορές και το ενδεχόμενο απολύσεων στο δημόσιο τομέα, όπως αφήνει να εννοηθεί κυβερνητικό στέλεχος, είναι τα θέματα που κυριαρχούν σήμερα στον Τύπο. Οι βασικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων είναι οι εξής:

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

TiposThessalonikis_20110805O… δημόσιος τομέας και οι αλλαγές σε αυτόν φιγουράρει στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων –ακόμη και με τη… μορφή ΜΚΟ. Αναλύτικά:

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

Pontiki_20110804Ενδιαφέρον το θέμα των ΜΚΟ… Από εθελοντής, δημόσιος υπάλληλος! Αθάνατη Ελλάδα! Όλοι κατηγορούν το δημόσιο κι όλοι έχουν ως όνειρο να πληρώνονται από αυτό! Δε με ενδιαφέρει αν είναι νόμιμο το σχέδιο της κυβέρνησης να στρατολογήσει ψηφοφόρους. Με ενδιαφέρει αν είναι ηθικό…

Απολύθηκε κι άλλος δημοσιογράφος από το FM100

Την απόλυση του δημοσιογράφου Γ. Παπαδόπουλου αποφάσισε, χθες, το δ.σ. της ΔΕΠΘΕ (FM 100-TV100). Ως αιτιολογία της απόλυσης, το δ.σ. έφερε το ότι ο δημοσιογράφος είχε δεύτερη εργασία στο …

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Νέες απολύσεις σε Flash, Σκάι και Καθημερινή

Στις 41 ανήλθαν οι απολύσεις εργαζομένων στο ραδιοφωνικό σταθμό, ιδιοκτησίας Πέτρου Κυριακίδη, Flash (ακόμη 3 μεσολάβησαν την Τρίτη). Πέντε δημοσιογράφοι έχασαν τη δουλειά τους και σε Σκάι - Καθημερινή, του ομίλου Αλαφούζου.

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

TaNea_20110803_01Πλουραλισμός στα σημερινά πρωτοσέλιδα. Άλλος ασχολείται με τους ταξιτζήδες και τη νίλα του υπουργού, άλλος με τα… ναρκωτικά, άλλος με το ΕΣΠΑ που χάθηκε, άλλος με τις προσλήψεις συμβασιούχων που δημιουργούν το νέο Stage… Σαν όνειρο θυμόμαστε τη δήλωση του πρωθυπουργού: “Τέλος στο σταζ”. Είτε ως σταζ, είτε ως στέιτζ, τη δουλειά του την κάνει… Αναλυτικά:

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Εργασιακή συνέλευση στον “Άρης FM”

Εργασιακή συνέλευση κήρυξε για το ραδιοφωνικό σταθμό “Άρης Fm”, η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί …

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

TiposThessalonikis_20110802Οικονομικά και σήμερα τα πρώτα θέματα των εφημερίδων, με… ιδιαίτερο πλουραλισμό. Αναλυτικά:

Αξιολόγηση θα γίνει στην ΕΡΤ

Σε αξιολόγηση του προσωπικού της ΕΡΤ θα προχωρήσουν ανεξάρτητοι φορείς στο πλαίσιο της γενικότερης αναδιοργάνωσης της δημόσιας τηλεόρασης, δήλωσε χθες ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος.

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

ElEFTHERI_ora_20110801Με τα οικονομικά ασχολούνται στα πρωτοσέλιδά τους οι περισσότερες σημερινές εφημερίδες. Κυρίως με το θέμα των δημοσίων υπαλλήλων και τα φορολογικά, αλλά και το “κούρεμα” συντάξεων. Αν ανησυχείτε, η Πελοπόννησος είναι στη θέση της. Για την υπόλοιπη χώρα, δείτε δεξιά. Αναλυτικά:

Υπουργός Οικονομικών ο… Μαρκουλάκης!

MARKOU2LAKISΟύτε πρωταπριλιάτικο αστείο να ήταν αυτό που έκαναν οι συντελεστές της ΝΕΤ. Καταλαβαίνουμε πως η ζέστη είναι αφόρητη και ... πως τα παιδιά εκεί στην κρατική τηλεόραση θέλουν …