Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

Αλλαγές στο "Κεντρί"

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Βασίλης Κοντογουλίδης, από τη διεύθυνση της βδομαδιάτικης εφημερίδας "Κεντρί της Βόρειας Ελλάδας". Επικαλέστηκε λόγους δεοντολογίας και αρχών, ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος και δε θέλησε να συζητήσει ούτε με τους συνεργάτες του στην εφημερίδα τους λόγους της αποχώρησής του. Είναι, τουλάχιστον, περίεργο, για ποιο λόγο αποχωρεί, στεναχωρημένος, ο άνθρωπος που έστησε το φύλλο, το οποίο, ως χθες τουλάχιστον, απεκόμιζε μόνον θετικές κριτικές.

Ενημέρωση:
Δύο μέρες μετά τη δημοσίευση του συγκεκριμένου ποστ, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον εκδότη, Ν. Καραμανλή. Μου διευκρίνισε ότι ο Β. Κοντογουλίδης δεν ήταν "ο άνθρωπος που έστησε το φύλλο", καθώς αυτό έγινε από συνεργάτες του στην Αθήνα (όσον αφορά το κασέ), ενώ το 70 με 80% των συναδέλφων που στελέχωσαν την εφημερίδα στη Θεσσαλονίκη ήταν προσωπικές επιλογές του εκδότη. Αν και δεν το κατανοώ (όπως του εξήγησα και του ίδιου), φυσικά το δέχομαι και διορθώνω.

2η Ενημέρωση:
Τηλεφωνήματα να πληρωθούν έλαβαν όλοι οι εργαζόμενοι (πρώην και νυν) στο Κεντρί της Βορείου Ελλάδος. Με το που έληξε ο μήνας, η επιχείρηση τήρησε, μέχρι κεραίας, τα συμφωνημένα. Όχι σα μερικούς - μερικούς.

Καλή συνέχεια στους συναδέλφους

Δεν υπάρχουν σχόλια: