Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Τηλε-σύντομα

* Ακυρώθηκαν τα δυο μίνι-σίριαλ "Απαράδεκτοι" και "Τρεις Χάριτες", που ήταν να γυριστούν για τα 20χρονα του MEGA. Κρίθηκαν ασύμφορα οικονομικά και η επέτειος θα γιορταστεί με προβολές επαναλήψεων.

* Οικονομικά ασύμφορα κρίθηκαν -και για τον Αντέννα- τα ενημερωτικά πρωινά. Έτσι, το δίδυμο Γ. Καράμερου - Σπ. Χαριτάτου, με το "7 με 11 μαζί" δε φαίνεται να συνεχιστεί μετά τον Αύγουστο. Ούτως ή άλλως, το συμβόλαιο των δύο τους κάλυπτε ως το τέλος του καλοκαιριού.

* Οικονομικά προβλήματα επικαλέστηκαν -ξανά- από το MEGA για να ζητήσουν από τη Σμαράγδα Καρύδη να μειώσει κατά 25% τις απολαβές της, για ένα νέο σίριαλ. Όπως λέει η ίδια στο blog tvnea, θα το δεχόταν, αλλά είχε, ήδη, προηγηθεί αίτημα για μείωση των αποδοχών της κατά 10% και η ίδια αισθανόταν κουρασμένη.

* Νέο σίριαλ ετοιμάζει, για τον Αντέννα, ο Χάρης Ρώμας. Τίτλος του "Απ τα Ψηλά στα Χαμηλά και είναι η ιστορία μεγαλογιατρού, που πέφτει θύμα απάτης και χάνει τα πάντα. Δίπλα του η Ναταλία Δραγούμη και η Μαρία Λεκάκη.

* Παραμένει στον Αντέννα ο Γ. Παπαδάκης. Όπως δημοσιεύει το site Κολωνάκι news, έχει στα χέρια του συμβόλαιο, υπογραμμένο από τον Κυριακού, για ένα συν ένα έτη, με πολύ καλές αποδοχές.

* Την Τρίτη συνεδριάζει, στο MEGA, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας. Επί τάπητος θα τεθεί το θέμα των (πολύ) πρωινών εκπομπών, οι οποίες έχουν κριθεί ασύμφορες.

* Θύμα και το πρωινό του Σαββατοκύριακου στη ΝΕΤ. Τάκης Σπηλιόπουλος και Κατερίνα Μπακογιάννη φαίνεται να ακολουθούν την τύχη του Ν. Μάνεση, καθώς ο Alpha ήταν ο πρώτος διδάξας με το κόψιμο του "Studio Alpha".

Δεν υπάρχουν σχόλια: