Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Έ-έ-έρχεται!



Το REFRESH αρχίζει και πάλι! Η νεανική, ψυχαγωγική, ενημερωτική εκπομπή της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης μετά την επιτυχημένη πορεία που χάραξε στην περασμένη τηλεοπτική χρονιά, αρχίζει και πάλι να προβάλλεται στο ανανεωμένο πρόγραμμα της TV100. Την εκπομπή παρουσιάζουν και εφέτος η Βάσω Λυκουρίνου και ο Τάσος Ασλανίδης. Οι δύο νεαροί δημοσιογράφοι καλούνται να ακροβατήσουν για μία ακόμη φορά πάνω στη λεπτή γραμμή που διαχωρίζει την ενημέρωση και την ψυχαγωγία. Η παραγωγή του REFRESH σταθερή στα «πιστεύω» της φιλοδοξεί και στη νέα τηλεοπτική χρονιά να αναδείξει τα προβλήματα, τις ανησυχίες και τις ιδιαιτερότητες των νέων ανθρώπων. Δεν είναι τυχαίο ότι στις εκπομπές που έχουν προβληθεί μέχρι σήμερα περισσότερα από πεντακόσια άτομα ηλικίας 15 έως 35 ετών είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν ελεύθερα την άποψή τους μπροστά στην κάμερα του REFRESH. Η θεματολογία της εκπομπής θα είναι και αυτή τη χρονιά βγαλμένη από τη ζωή των νέων. Ορισμένες προσθήκες που αποφασίστηκαν μετά από πολύωρες συσκέψεις, κυρίως όμως με τη συμμετοχή των τηλεθεατών της εκπομπής, έρχονται για να κάνουν ακόμη πιο ευχάριστο, δροσερό και γρήγορο το REFRESH. Λίγες ημέρες απομένουν, λοιπόν, και η Διεύθυνση προγράμματος της TV100 θα ανακοινώσει την ημέρα και την ώρα προβολής της εκπομπής η οποία μετά από απαίτηση των τηλεθεατών αλλάζει .

ΥΓ1. Προσωπικά, ως Δ.Ι.Ασπροπούλης, χαίρομαι διπλά. Πρώτον επειδή τα παιδιά το αξίζουν (τι νομίζετε, τζάμπα συστατικές δίνω;) και δεύτερον επειδή τόση πλύση εγκεφάλου, επί έναν χρόνο, με τη συγκεκριμένη μελωδία του Ένιο Μορικόνε, έπιασε τόπο! Παίδες, ευχαριστώ! Ομολογώ ότι το χάρηκα ιδιαίτερα κι αισθάνθηκα να φουσκώνω, σα διάνος, από υπερηφάνια.

ΥΓ2. Όπως βλέπετε, ό,τι έχω να πω, για οποιονδήποτε, το γράφω εδώ, ευθαρσώς και με ονοματεπώνυμο. Το υστερόγραφο δεν έχει σχέση ούτε με το Refresh, ούτε με τα παιδιά, αλλά είναι το καλύτερο σημείο για να διαβαστεί (το refresh έχει κοινό...) και το βάζω εδώ. Εξάλλου, για όσους επιμένετε να εκμεταλλεύεστε την πεποίθησή μου ότι τα blog πρέπει να παραμείνουν ανώνυμα (αν κι εγώ έχω ονοματεπώνυμο) μάθετε ότι, ό,τι είχα να πω για τα θέματα της τηλεόρασης, τα είπα εκεί που έπρεπε, την ώρα που έπρεπε, παρουσία άλλων τριών συναδέλφων, εκ των οποίων ο ένας είχε την ίδια άποψη με ΄μένα. Κι αυτό, θέλω να πιστεύω, ότι το εκτιμούν κι οι πιο πάνω από ΄μένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: