Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Ενημέρωση για τη Μακεδονία στο δ.σ.

Το δ.σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ ενημέρωσε, την περασμένη Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009, το μέλος του συμβουλίου Μ. Μεϊντάνη (του Ασύνταχτου Τύπου) για τα τεκταινόμενα στις εφημερίδες Μακεδονία, Θεσσαλονίκη, Σπορ του Βορρά και στο ραδιοσταθμό Extrasport. Παρόντες, στη συνεδρίαση, οι, επίσης εργαζόμενοι στο συγκρότημα της Μακεδονικής Εκδοτικής Εκτυπωτικής, Χ.Χαλεπλίδου και Β. Παπαδημούλης (της Δημοσιογραφικής Ενότητας).
Όσον αφορά το θέμα που ενδιαφέρει τους περισσότερους (τη μισθοδοσία), η Μ. Μεϊντάνη ενημέρωσε πως, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του επενδυτή, Βίκυ Σουλοπούλου, ως το τέλος Μαρτίου η διοίκηση δε θα είναι σε θέση να πει, με σιγουριά, αν θα μπορεί να εκπληρώνει, εγκαίρως, τις οικονομικές της υποχρεώσεις προς τους εργαζομένους.
Για το θέμα της έκδοσης της Θεσσαλονίκης σε καθημερινή βάση, σύμφωνα με την πληροφόρηση, αυτό δεν θα γίνει πριν το Μάιο. Επίσης, ειπώθηκαν λεπτομέρειες για τη σύσκεψη, παρουσία όλων των εργαζομένων, την οποία συγκάλεσε ο -τέως- πρόεδρος της ΕΣΗΕΜ-Θ, Δ. Γουσίδης. Τα θέματα είναι εσωτερικά της επιχείρησης και δεν υπάρχει λόγος να επεκταθούμε σε αυτά.
Τι στάση θα κρατήσει η ΕΣΗΕΜ-Θ; Φαντάζομαι -αν χρειαστεί- θα τη μάθουμε από καμία ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: