Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Τελείωσε η πώληση του Ελεύθερου Τύπου

Διαβάζω στο site της Καθημερινής: Επισημοποιήθηκε, σήμερα, με σχετική ανακοίνωση από την πλευρά της οικογένειας Αγγελόπουλου, η πώληση των τίτλων των εφημερίδων «Ελεύθερος Τύπος» κι «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής», καθώς και του portal e.tipos.com, που περιήλθαν στην κυριότητά των κ.κ. Αλ. Σκαναβή – Δ. Μπενέκου. Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωση έχει ως εξής:
“Ολοκληρώθηκε η διαδικασία πώλησης των τίτλων των εφημερίδων Ελεύθερος Τύπος, Τύπος της Κυριακής και της διαδικτυακής πύλης e-tipos.com καθώς και του ραδιοσταθμού City 99,5.
Σύμφωνα με τη δημόσια δέσμευση του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, της 29ης Ιουνίου 2009, το σύνολο των εσόδων από την πώληση θα διανεμηθεί σε όλους τους πρώην εργαζομένους σε αυτά τα μέσα επικοινωνίας, πέραν των αποζημιώσεων που έχουν ήδη λάβει.
Ο εκκαθαριστής καλεί όλους τους πρώην (μέχρι την 19/06/2009) εργαζομένους του Ε.Τ., του ΕτΚ, του e-tipos.com και του ραδιοσταθμού City 99,5 να επικοινωνήσουν με το γραφείο του προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία καταβολής του ποσού που τους αναλογεί.
Η επικοινωνία με το διαχειριστή Χ. Μπιλλίνη μπορεί να γίνεται από την επόμενη εβδομάδα και η διανομή θα γίνει με αλφαβητική σειρά. Σημειώνεται ότι το ποσό θα μοιραστούν όλοι οι εργαζόμενοι του ομίλου, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που παρέμειναν και εργάζονται σήμερα στο City 99,5».

Δεν υπάρχουν σχόλια: