Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Πρόβλημα...

Δεν πάνε, όπως περίμεναν μερικοί, τα πράγματα στην ΕΡΤ. Το μέλος του δ.σ. Δ. Ντόζης (από την Ενωτική Πρωτοβουλία - Προοπτική) μετέφερε πληροφορίες ότι ετοιμάζονται λίστες, με άγνωστα ονόματα και νέα πρόσωπα, για να καταλάβουν τις θέσεις όσων οι συμβάσεις λήγουν στο τέλος του χρόνου. Όταν, όμως, οι Γ. Αδάμ και Π. Χανός (των Δημοσιογράφων Ανανέωση Τώρα) ζήτησαν να συμμετάσχει η ΕΣΗΕΜ-Θ στη διαδικασία, δε συμφώνησε. Μάλιστα, είπε πως κάποιοι συνάδελφοι από αυτούς που οι συμβάσεις λήγουν, δεν καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Πάντως, πρότεινε να προχωρήσει η Ένωση σε κινητοποιήσεις.
Από την πλευρά του, ο Γ. Αδάμ πρότεινε "σήμερα κι όλας να επικοινωνήσουμε, ως Ένωση, με τον υπουργό Εσωτερικών, Πρ. Παυλόπουλο, για να σταματήσει η αγωνία των συναδέλφων. Να απαιτήσουμε να υλοποιηθούν αυτά που ο ίδιος ο υπουργός είπε ότι είναι στην πρόθεσή του να κάνει"(για να θυμηθείς τι είχε πει ο υπουργός, κάνε κλικ εδώ).
Μαζί με τον Π. Χανό πρότεινε "χωρίς να μπούμε στην αξιολόγηση, να αναφέρουμε όλα τα ονόματα των συναδέλφων μας, για να μην αποκλειστεί κανείς από τη διαδικασία".
Ο πρόεδρος Μ. Βοϊτσίδης(της Δημοσιογραφικής Ενότητας) πρότεινε, στην επιστολή προς τον καθ. Παυλόπουλο να περιληφθούν τα ονόματα των συναδέλφων των οποίων η σύμβαση λήγει και να αναφέρεται πως η ΕΣΗΕΜ-Θ αναμένει τις ενέργειες του υπουργού.

ΥΓ. Χρόνια πολλά στο τρίτο κρατικό κανάλι, το οποίο μετατράπηκε σε κανάλι από κλιμάκιο πριν 20 χρόνια (έναν χρόνο μετά τη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, TV100).

Δεν υπάρχουν σχόλια: