Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Το θέμα της Metrosport στο δ.σ.

Τη συμπαράσταση της ΕΣΗΕΜ-Θ ζήτησαν δύο συνάδελφοι από την Metrosport: οι Βίκυ Δήμου και Π. Τσελεπίδης.
Στο δ.σ. της Τετάρτης 17 Δεκεμβρίου συζητήθηκε η υποβάθμιση της πρώτης και η απόλυση του δεύτερου. Η Δήμου είδε άλλον συνάδελφο στη θέση της, όταν επέστρεψε από την άδεια λοχείας, ενώ για την περίπτωση του δεύτερου έχω, ήδη, γράψει παλαιότερα (μπορείς να διαβάσεις με ένα κλικ εδώ).
Παρά τα όσα είχε πει την περασμένη εβδομάδα στο δ.σ. της Ένωσης ο διευθυντής Ν. Πετρουλάκης, η Δήμου υπογράμμισε ότι η υποβάθμισή της συνεχίζεται και όσα της ζητήθηκαν να κάνει πλέον, δεν έχουν σχέση με όσα έκανε πριν την εγκυμοσύνη της.
Ο Π. Τσελεπίδης, όταν ρωτήθηκε αν επιθυμεί να μεσολαβήσει η Ένωση για να επανέλθει, διευκρίνισε ότι δε θέλει να αισθάνεται "υπό διωγμόν". Μάλιστα, υπογράμμισε ότι, όταν ο Ν. Πετρουλάκης του είχε μιλήσει για τα δημοσιεύματα που έστελνε στο site spor24, σε καμία περίπτωση ο διευθυντής δεν είχε κάνει λόγο για επικείμενη απόλυσή του.
Να σημειωθεί ότι, στην Metrosport, οι δημοσιογράφοι εξακολουθούν να μην αμείβονται για την εργασία της Κυριακής, αν και, όπως είναι φυσικό, η κύρια εργασία τους είναι Κυριακάτικη, για να καλύπτουν τους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Η εφημερίδα ακολουθεί την ίδια τακτική από την ημέρα που ιδρύθηκε. Ο Ν. Πετρουλάκης υποσχέθηκε ότι θα ασχοληθεί με το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: