Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Ο Λάκης ψάχνει θεατρική στέγη στη Θεσσαλονίκη

Την «καλημέρα» του στους Θεσσαλονικείς έστειλε την Παρασκευή 22 Μαΐου 2009, ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από τη συχνότητα του RadioΔΕΘ, 104,9. Ο γνωστός ηθοποιός και οικοδεσπότης του δημοφιλούς «Αλ Τσαντίρι» επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Έφη Τσαμπάζη και τον Θανάση Κουτλιάνη στην εκπομπή «Με 2 λόγια», αλλά και τους ακροατές του ραδιοφώνου, με την αφορμή της παρουσίας του στην πόλη μας, στα εγκαίνια της έκθεσης «Εικονικές Πόλεις» της ζωγράφου, Ντέμη Κάια, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. 
Μάλιστα, ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε γνωστό ότι αναζητά έναν χώρο στη Θεσσαλονίκη ο οποίος θα φέρει την σφραγίδα του και θα μπορεί να φιλοξενεί τόσο δικές του παραστάσεις και θεατρικές παραγωγές όσο και συναδέλφων του. Ο γνωστός ηθοποιός μετέφερε μέσω της ραδιοφωνικής συχνότητας του RadioΔΕΘ την επιθυμία του να βγει το «Αλ Τσαντίρι» ζωντανά και από την πόλη μας, τόνισε όμως πως οι υπάρχουσες τεχνικές υποδομές δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ενός τέτοιου τηλεοπτικού εγχειρήματος. 
Από τη συζήτηση δεν έλειψαν και οι επόμενοι «Δέκα Μικροί Μήτσοι», μεταξύ των οποίων θα είναι και ο αγαπημένος μας Θεσσαλονικιός… Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε τέλος στις ευρωεκλογές, ενώ λίγο πριν αποχαιρετήσει τους ακροατές του RadioΔΕΘ, τραγούδησε το ντουέτο του με τον Γιάννη Πάριο: «αλλού η θάλασσα, αλλού το πλοίο».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ πειραζετε τον ΛΑΚΗ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ πειραζετε τον ΛΑΚΗ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ