Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ανοιχτή γραμμή για τα Νέα Μέσα δημιουργεί η ΕΣΗΕΜ-Θ

Ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και αλληλοβοήθειας για τα Νέα Μέσα μεταξύ δημοσιογράφων, φοιτητών και πανεπιστημιακών σκοπεύει να δημιουργήσει η ΕΣΗΕΜ-Θ. Θα είναι η συνέχεια του τετραήμερου σεμιναρίου με θέμα «Μια Αίθουσα Σύνταξης στον υπολογιστή μου», που ολοκληρώθηκε στο Μορφωτικό Ίδρυμα. Στην ανοικτή γραμμή οι 60 ακροατές του σεμιναρίου, θα μεταφέρουν εργαλεία, πρακτικές συμβουλές και δοκιμασμένες λύσεις, για να
αξιοποιηθούν από εργαζόμενους στα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης και τις συλλογικές ή ατομικές πρωτοβουλίες συντακτών και φοιτητών.
"Χάρη στην «ανοικτή γραμμή» θα εξασφαλιστεί η διαρκής παρακολούθηση των αναγκών των δημοσιογράφων σε νέες εφαρμογές, η σύνδεση με πανεπιστημιακά εργαστήρια και η οργάνωση νέων σεμιναριακών δραστηριοτήτων με εξειδικευμένο περιεχόμενο", τονίζεται σε ανακοίνωση του Μορφωτικού Ιδρύματος. Η λειτουργία της θα αρχίσει την Τρίτη 16η Νοεμβρίου 2010, με μια ενημερωτική συνάντηση, που θα περιλαμβάνει επίσης παρουσιάσεις δημοσιογραφικών ιστοσελίδων και εταιρικών εφαρμογών.
Το σεμινάριο-εργαστήριο είχε ως εισηγητή τον δημοσιογράφο Αντρέα Παναγόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: