Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Ο... καβγάς κι ο Δημητράκης

Επειδή προκλήθηκα (ότι, δήθεν, δε γράφω για τον "καβγά" Κοντογουλίδη-Χανού στο δ.σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ για "να μην κάνω κακό στην παράταξη"), γράφω τα εξής:
Καβγάς δεν έγινε. Σιγά μην ήρθαν και στα χέρια. Ο μεν Π. Χανός, όταν το δ.σ. της Ένωσης συζήτησε το θέμα της Μακεδονίας, με εισήγηση της Μ. Μεϊντάνη (του "Ασύνταχτου Τύπου") πρότεινε (αφού έπλεξε το εγκώμιο του πρώην προέδρου Δ. Γουσίδη) να κληθεί ο νυν διευθυντής της "Μακεδονίας" στο δ.σ. για να τους ενημερώσει. Ο δε Κοντογουλίδης αντέτεινε ότι οι διευθυντές πρέπει να καλούνται όταν υπάρχει σοβαρός λόγος, όπως κάποια απόλυση.
Η αλήθεια είναι ότι προκλήθηκε ένταση, όταν στη δευτερολογία του, ο Π. Χανός έκανε λόγο για "κάποιους που δεν τον υποστηρίζουν". Ο Κοντογουλίδης ζήτησε, σε έντονο ύφος, να πει ποιους εννοεί και η συζήτηση -έντονη, είναι η αλήθεια- τελείωσε εκεί.
Τώρα, αν αυτό είναι, για κάποιους, καβγάς, ε, τότε δεν έχουν παραστεί σε πολλές συνεδριάσεις του δ.σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ. Επειδή, όμως, αφορά δύο εκλεγμένους της ίδιας παράταξης, να παραδεχτώ πως δεν έπρεπε να γίνει -έστω κι αυτό. Αλλά η συγκεκριμένη παράταξη πάντα είχε χώρο για διαφορετικές φωνές. Τελεία.

ΥΓ. Για την ιστορία, το δ.σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ εξουσιοδότησε τον πρόεδρο Μ. Βοϊτσίδη να έρθει σε επαφή με τη Βίκυ Σουλοπούλου, για να της επιστήσει ότι η ιδιοκτησία πρέπει να τηρήσει τις υποσχέσεις της, για έγκαιρη καταβολή των δεδουλευμένων και αναδρομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: