Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Αλλαγές στα Σπορ του Βορρά

Παραιτήθηκε, από εργασιακός εκπρόσωπος στα Σπορ του Βορρά, ο Κ. Πετρωτός, όπως γνωστοποίησε με επιστολή του, στο δ.σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ. Ο λόγος; Από τις 22 Δεκεμβρίου 2008, έχει παραιτηθεί από τα Σπορ του Βορρά, καθώς, μαζί και με άλλους δημοσιογράφους των Σπορ του Βορρά, πρόκειται να στελεχώσει τη νέα αθλητική εφημερίδα, την οποία έχει "στα σκαριά" ο Στ. Γρηγοριάδης. Εξάλλου, ο πολύ καλός συνάδελφος είχε ξεκινήσει την καριέρα του δίπλα στον Γρηγοριάδη και η εκτίμηση είναι αμοιβαία.
Την ίδια στιγμή, στα Σπορ του Βορρά, πνέει άνεμος αλλαγής. Οι προσλήψεις των Στ. Σουντουλίδη και Κλ. Βαλαρούτσου μετρούν στα θετικά, καθώς και οι δύο είναι έμπειροι συνάδελφοι, που έχουν πολλά να προσφέρουν στη νέα προσπάθεια της εφημερίδας.
Να σημειώσω και την άριστη μετάδοση του αγώνα του κυπέλλου ΠΑΟΚ-Άρη, από τον Έξτρα Σπορ. Ειδικά το pre-game show ήταν έτη φωτός μπροστά! Οι ρεπόρτερ του ραδιοφώνου (να μην τους κατονομάσω έναν-έναν και αδικήσω κάποιον) έδιναν με εκπληκτικό τρόπο το σφυγμό του μεγάλου αγώνα (ο οποίος ήταν μεγάλος ως το... 10' αν μου επιτρέπεται ένα σχόλιο αθλητικού περιεχομένου).
Τι να πρωτοπώ: Το ότι πληροφορήθηκα τις συνθέσεις εγκαίρως; Το ότι άκουσα τεχνικούς και παλαιμάχους, τον έναν μετά τον άλλο, να μου λένε την άποψή του; Το ότι τρεις (3) ρεπόρτερ έσπευδαν να με πληροφορήσουν για το αν θα γινόταν το παιχνίδι και για το τι είπε, με ποιον το είπε ο ρέφερι Κάκος (που, πάλι, δικαίωσε το όνομά του...). Ομολογώ ότι χαμήλωσα τη φωνή στην τηλεόραση(εκείνη την ώρα έδειχνε Πανθρακικό) κι άκουγα τη μετάδοση του Έξτρα Σπορ. Πάντα τέτοια...
Και για να κλείσω όπως άνοιξα: Με την παραίτηση Πετρωτού -και καθώς δεν υπάρχει αναπληρωματικός εργασιακός εκπρόσωπος, αφού δύο είχαν βάλει υποψηφιότητα και δύο εκλέγονταν- παρέμεινε μόνος του ο Τ. Πολατσίδης. Έτσι, η εφορευτική επιτροπή θα πρέπει να προκηρύξει εκλογές για εργασιακό εκπρόσωπο στα Σπορ του Βορρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: