Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ως το ΕΣΡ θα φθάσει ο Κ. Γκιουλέκας για τη μονομερή παρουσίαση του δελτίου των 5 της ΕΤ3

Πυρ και μανία με την κάλυψη των θεμάτων από το δελτίο ειδήσεων των 17.00 της ΕΤ3, είναι ο Κώστας Γκιουλέκας. Σε ανακοίνωση που έστειλε, τονίζει ότι «η στάση της ΕΤ-3 στην κάλυψη προεκλογικής δραστηριότητας κατά την τελευταία εβδομάδα αποτελεί πρόκληση και αγγίζει τα όρια του σκανδάλου. Στο σημερινό απογευματινό Δελτίο Ειδήσεων αποσιωπήθηκαν σημαντικές εξελίξεις της προεκλογικής περιόδου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για την ΕΤ-3 στο δελτίο των 5 μ.μ. δεν μεταδόθηκε καμία εικόνα από τις δύο εκδηλώσεις μας, που πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι με ανοιχτό διάλογο του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Γκιουλέκα με νέους, επιχειρηματίες- επαγγελματίες της πόλης, παρά το γεγονός ότι αυτές καλύφθηκαν από συνεργείο του σταθμού. Αντίθετα, υπήρξε για αρκετά λεπτά μετάδοση εικόνων του κ. Μπουτάρη και αναλυτική παρουσίαση όσων είπε ο ανθυποψήφιος μας σε συνέντευξη Τύπου. 
 Επίσης, όλως τυχαίως, οι σημερινές ανακοινώσεις των υποψηφίων δημάρχων κ.κ. Μάκη Στεργίου και Τριαντάφυλλου Μηταφίδη σχετικά με τη στάση τους στο δεύτερο γύρο, που έγιναν πριν από το Δελτίο, μάλλον δεν αποτελούν ειδήσεις για την ΕΤ-3, αφού δεν παρουσιάστηκαν καθόλου. 
Μία τέτοια πρακτική από ένα κρατικό κανάλι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Θα προσφύγουμε σε κάθε αρμόδιο όργανο της Πολιτείας προκειμένου να διαφυλάξει την σωστή κάλυψη της προεκλογικής εκστρατείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: