Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Έλληνες και Τούρκοι δημοσιογράφοι του ηλεκτρονικού τύπου σε ένα πάνελ

Υπάρχουν προοπτικές επιβίωσης για τους τοπικούς ιστοτόπους που επιμένουν να προβάλλουν αξιόπιστο ειδησεογραφικό περιεχόμενο; Στο ερώτημα αυτό θα δώσουν τις απαντήσεις τους οι δημοσιογράφοι – μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ Ιωάννα Παρασχάκη από τον Έβρο [http://www.telegramm.gr] και Γιάννης Σιδηρόπουλος από την Ξάνθη [http://www.xanthipress.gr] την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010 στην Αίθουσα του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ από τις 11.30 ως τις 13.00.

Μαζί τους ο φοιτητής Δημοσιογραφίας Serhat Deniz[http://www.turkishgreeknews.org] που συγκεντρώνει στον ιστότοπό του ειδήσεις που εμφανίζουν αμοιβαίο ενδιαφέρον για το ελληνικό και τουρκικό κοινό του διαδικτύου.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για ζητήματα συνεργασίας του Μορφωτικού Ιδρύματος με τα δύο εργαστήρια του Τμήματος Δημοσιογραφίας του ΑΠΘ και την κοινή έρευνα για την αποτύπωση των αναγκών σε επιμόρφωση και τεχνική κατάρτιση. Με τη συνεργασία αυτή επιτυγχάνεται μια ενδιαφέρουσα όσμωση συντακτών και φοιτητών που ανοίγουν από κοινού ένα «παρατηρητήριο» προσαρμογής στις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις οι οποίες σαρώνουν το διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: